Inverter-turva

Luotettava suorituskyky inverter-moottorin ansiosta 

AEG tarjoaa edestätäytettäviin pyykinpesukoneisiin ja kuivausrumpuihin 10 vuoden turvan Inverter-moottorille.
Jos moottori vaurioituu 10 vuoden aikana, korjataan se veloituksetta.

Turva astuu kaupanteon jälkeen voimaan. Ostettuasi pyykinpesukoneen tai kuivausrummun, jossa on Inverter -moottori, sinun tulee rekisteröidä tuote.
Pääset rekisteröintiin www.aeg.fi -sivuilla.

Muistathan ilmoittaa rekisteröinnin yhteydessä myös kotiosoitteesi.
Jos Inverter -moottori vahingoittuu 10 vuoden aikana ostopäivästä,
AEG korjauttaa sen veloituksetta.

Kampanjatuotteina ovat kaikki edestätäytettävät
AEG-kuivausrummut ja pyykinpesukoneet
joissa on inverter-moottori.

Pääset rekisteröintiin>>

Uudet energiatehokkaat Inverter -moottorit tarjoavat erinomaista tehokkuutta ja kestävyyttä. Samalla se takaa ensiluokkaisen pesutuloksen kaikilla pesuohjelmilla, koska inverter -moottoria voidaan käyttää huipputeholla pitkään ilman ylikuumenemisen vaaraa. Lisäksi sen nopeutta voidaan säätää tavallista moottoria tarkemmin ja se mahdollistaa esim. nopeat suunnanmuutokset. Pesukoneen äänitaso voidaan myös pitää erittäin maltillisena, kiitos hiiliharjattoman rakenteen.

Halutessasi lisää informaatiota inverter -moottorista, voit ottaa yhteyttä AEG:n kuluttajaneuvontaan numerossa: (09) 8563 5005.

Inverter -turva astuu voimaan kun olet rekisteröinyt tuotteen! Muistathan tehdä rekisteröinnin kaupanteon jälkeen. Pääset rekisteröintiin tästä.

Ilmoita ystävällisesti rekisteröinnin yhteydessä myös yhteystietosi mahdollisimman täydellisesti. Emme enää lähetä erikseen postissa kirjallista dokumenttia rekisteröinnistäsi, mutta asioiden mahdollista selvittämistä jälkikäteen helpottaa huomattavasti, jos meillä on mahdollisimman kattavat yhteystietosi.

AEG